Збирати кошти для потреб військовослужбовців рівняни не втомлюються. Минулими вихідними різні підприємства, установи, громадські організації та прості рівняни влаштували благодійний ярмарок. В центральному парку жителям міста пропонували придбати різноманітний крам. Яку суму зібрали і на що її витратять,- знає "Перший Місцевий".

Пообіді в неділю в парку Шевченка людно. Тут біля фонтану розмістились рівняни, які вирішили продати щось із власних речей щоб допомогти армії. Вони самі могли обрати відсоток, від проданого який пожертвують нашим бійцям. Втім, переважна більшість для потреб військовослужбовців віддала усі гроші.

Пані Вікторія на благодійному ярмарку обрала для себе аксесуари у патріотичних жовто-блакитних кольорах. А ще придбала пиріжки, на приготування яких вдома завжди не має часу. Втім, жінка стала ще й продавцем, адже принесла речі з дому, які можна продати.

Ціни на крам майже ніхто не виставляв, рівняни самі вирішували за скільки придбати ту чи іншу річ. Під час ярмарку рівняни могли купити футболки з патріотичними принтами, випічку, картини Юрія Журавля, друковану продукцію та різноманітні дрібнички. Вкотре звернути увагу громадськості на потреби українських бійців, зібрати для них кошти та власне організувати ярмарок вирішила громадські активісти.

На ярмарку зібрали понад 11 тисяч гривень. Ці кошти спрямували на купівлю тепловізора, який вже замовили. Крім того, майже дві тисячі гривень рівняни пожертвували для виготовлення протезу Роману Федорину, який втратив ногу в зоні АТО.