Сьогодні, 30 липня, з Рівного до районів виконання завдань виїхала лікарсько-сестринська бригада гарнізонного військового госпіталю.

Близько десяти військових медиків замінять своїх колег, які вже більше місяця надають медичну допомогу військовослужбовцям однієї з військових частин Оперативного командування «Північ».

Лікарсько-сестринська бригада оснащена машиною швидкої допомоги, автоперев’язочною та вантажним автомобілем з необхідним в польових умовах устаткуванням.

- Сьогодні ми працюємо за двома напрямками – наші кваліфіковані спеціалісти рятують життя солдат і офіцерів на полі бою, а також, ми продовжуємо надавати допомогу пораненим військовослужбовцям, яких евакуювали до Рівного, - зазначив начальник гарнізонного військового госпіталю полковник медичної служби Олексій Кльонов. – Додатково, за допомогою волонтерів ми проводимо психологічну роботу з тими військовослужбовцями, які від’їжджають в райони виконання завдань, та тими, хто сюди повертається під час ротації чи на лікування.

Варто додати, що сьогодні у військово-лікувальній установі на реабілітації перебуває кілька військовослужбовців, які отримали поранення під час антитерористичної операції. Медики у погонах роблять усе можливе, аби відновити їхнє здоров’я. Вже після лікування, як зазначають в госпіталі, дехто з поранених зможе повернутися до своїх підрозділів та продовжити боротьбу проти незаконних бандформувань на Донбасі.