Більш ніж півроку громадські активісти закликають рівнян не купувати товари та не користуватись послугами російських виробників та підприємців. Нині ж рівненські активісти взялися за банківські установи. Впродовж години вони намагались блокували роботу банку.

Близько двох десятків молодиків з плакатами в руках вирушають до Рівне нського офісу, назву якого ототожнюють із країною-агресором. Однак, на місці нікого не застають. Тож на двері установи наклеюють листівки з вимогами не фінансувати війну і відправляються до відділення фінустанови. На місці пояснюють свої дії.

Лише трьох активістів впускають в фінустанову , щоправда без журналістів. За ними двері зачиняють на ключ. В цей час інші активісти на ганку фінустанови виливають червону фарбу, як символ пролитої крові українських бійців.

На ній встигають підслизнутися і клієнти банку, і самі активісти, яких випускають з банку.

За декілька хвилин на вулицю виходить і керівництво банку. Говорять, такі дії не блокують роботу банку та клієнтів останнім часом у них не поменшало.

За розлиту фарбу, якщо керівництво банку напише заяву до міліції, активісти можуть понести адміністративне покарання.

Натомість, самі учасники блокування банку, запевняють подібна акція не остання, наразі вони перевіряють інформацію стосовно наявності бізнесу Павла Губарєва у Рівному.