Рівненські любителі автомобілів та швидкості влаштували перегони. Щоб не наражати себе та оточуючих на небезпеку, змагались за межами міста. Для цього спеціально віднайшли закинутий аеродром сільгоспавіації в Здолбунівському районі. Аби шанс на перемогу мав кожен трасу облаштували таким чином, щоб швидкісні прямі ділянки чергувались з елементами автомобільного слалому.

Саме так виглядають безпечні вуличні перегони. В одному заїзді бере участь один автомобіль. Ціль - проїхати трасу якнайшвидше.

Перед початком змагань - інструктаж з безпеки. Траса хоч і ізольована, але швидкість може взяти своє. Перед самісіньким стартом - ознайомлення з маршрутом.

Старт дано, залікові заїзди - розпочато. Траса складна, і не всі стрітрейсери - початківці розуміють її з першого разу.

Трасу облаштували таким чином, щоб переможця визначала за за швидкістю, а водійською майстерністю.

Тож переможців визначали поміж задньопривідних, та передньопривідних автомобілів. В останньому перемогу принесла різниця в одну десяту долю секунди.

Призовий фонд виділили з каси місцевого автоклубу, тож участь у змаганнях була безкоштовною. Збирались в соцмережах та на автомобільних форумах. Охочим до швидкої та безпечної їзди організатори радять слідкувати за анонсами у всесвітній павутині.