Гостем першої програми "Тет-а-тет з Юліаною ТЕТ" стала чарівна жінка, мама, депутат Рівнеради, генеральний директор асоціації "Компанії "Експерт -Рівне". Людмила Туровська розповіла про те, звідки в неї зародилися лідерські задатки, як з родиною переживала хворобу матері, чому їй часом закидають хамство і самовпевненість та про чоловіка, який дарує квіти не так часто, як хотілося б.

Лідерські задатки у цієї жінки проявлялися вже з дитинства.

Із золотою медаллю закінчила дев’ятнадцяту “залізничну” школу, з відзнакою - фізико-математичний факультет Рівне нського педагогічного. З викладача звичайної середньої школи виросла до статусу засновника власної фірми. За цей не короткий життєвий шлях вона встигла побувати і комсоргом, і викладачем, і репетитором, і заввіділенням медучилища.

Гість програми "Тет-а-тет з Юліаною ТЕТ" - Людмила Туровська [ДОСЬЄ+ФОТО з особистого архіву]

Зараз вона - успішно справляється з цілою групою компаній, пише серйозні спеціалізовані книги на тему оцінки землі та ще й читає лекції у Міжнародному інституті бізнесу. Більше того, у часи юності ця жінка навіть і уявити не могла, що стане однією з нечисленних в Україні жінок-депутаток.

Не дивлячись на показну суворість вона - жінка з веселою вдачею.

"Я давно зрозуміла, що веселий настрій - це дуже важливо. І хоч як би я не була зайнята, кожен вечір я дозволяю собі подивитися якийсь комедійний фільм. Позитивні емоції, сміх, радість, жарти - це для мене джерело наснаги на завтрашній день".

Живе за принципом - Хто, якщо не я.

Людмила Туровська - дівчина з “комуністичної” сім’ї, де тато - військовий і комуніст за переконанням, - вийшла заміж за хлопця із Західної України, батько якого справжній український патріот. Відтоді, каже Людмила Туровська, навчилася не сприймати історію однозначно, як біле і чорне, а розрізняти у ній відтінки, кожен з яких - людська доля.

Батько, чоловік, син та онук - найдорожчі люди для неї. Батько Людмили Туровської - військовий офіцер-десантник.

Чоловік - Василь Романчук - директор Рівне нського коледжу економіки і бізнесу, який раніше називався Технікум радянської торгівлі.

"Мій чоловік знає, як забити цвях чи поміняти лампочку. Він мене навчив колись, коли ми одружилися, як робити побілку. Він господар і вдома, і на роботі. Чудово грає на гітарі і співає. І в преферансі - знавець".

Син Юрій - дипломат. Закінчив Київський інститут міжнародних відносин. А онук Михасик, як його ніжно любить називати Людмила Валентинівна, вивчає англійську мову.

Втім, особливе місце у їхній теперішній родині зайняла ще одна жінка. Справжня галичанка - невістка Оленка. Саме вона, стверджує Людмила Валентинівна, принесла Туровським щоденну віру в сім’ю.

P.S.

Нагадаємо, на телеканалі "Рівне 1" стартувала нова програма - "Тет-а-тет з Юліаною ТЕТ".

У програмі відомі рівняни розповідатимуть про особисте життя та кар'єру, виховання дітей та сімейні цінності, про свої захоплення та відпочинок з друзями та багато іншого. Щоб зберегти інтригу, ми щотижня у рубриці Тет-а-тет публікуватимемо дитячі фото кожного гостя. А ви маєте можливість їх впізнати та відгадати у коментарях!