На збори колективу РЗВА приїхали представники акціонерів. Колектив, обурений масовими скороченнями, повстав проти воконувача обов'язків їх генерального директора. Йому ж і адресували найбільше запитань, зокрема - про затримку у виплатах, законність скорочень і багато іншого.

Скорочення на рівненському високовольтному - будуть. З цього розпочали зустріч з трудовим колективом інвестори РЗВА. Праведний гнів трударів, мовляв розуміють і звільнення - переглянуть, адже у колишніх працівників є питання до виконувача обов'язків гендиректора, проти якого і повстали працівники. Бунтарі на РЗВА і самі потрапили під скорочення.

Виконувач обов'язків божиться перед трудівниками: звільнення були законні.

Працівники віри не ймуть.

Перемовини колективу з інвестора тривали майже 4 години. Домовились переглянути кадрові рішення і привести їх у відповідність до законів та погасити борги перед колективом.

Генерального ж директора представники акціонерів пообіцяли призначити до 1 вересня. Не виключено, що генеральним директором рівненського високовольтного залишиться Володимир Процюк, проти якого повстав трудовий колектив.