Цінні подарунки вкотре розіграли у приміщенні абонслужби підприємства. Згідно із оголошеною у квітні цього року програмою лояльності «Сумлінний платник» учасниками акції автоматично стають абоненти, котрі не боргують водоканалу за послуги з водопостачання та водовідведення.

За словами начальника абонентної служби підприємства Олени Белелі, цього разу в ньому взяли участь 16320 абонентів, які з червня 2013 по червень 2014 року щомісячно вчасно сплачували послуги, надані комунальним підприємством.

Відтак, за даними на 1 липня комп’ютер наосліп обрав п’ятьох сумлінних споживачів. Розіграш традиційно відбувся в присутності незалежного спостерігача та представників абонслужби.

Спеціальна комп’ютерна програма визначила наступні щасливі імена: Лазовський Олег Володимирович, Небувайло О. Ф., Федосєєва Т. М., Молчанець Юрій Аркадійович та Мокрик Тетяна Миколаївна. Переможці можуть забрати свої подарунки в приміщенні абонслужби за адресою: м. Рівне , вул. Білякова, 6, пред'явивши копію свідоцтва про ідентифікаційний код. Телефон для довідок: 28 26 03.

Акція Рівне облводоканалу триває, тож сумлінних платникам, які не знайшли своїх імен серед переможців варто чекати наступного розіграшу – вже у вересні .