За останні місяці на Рівненщині викуп у населення автівок ПриватБанком збільшився майже в 10 разів.

Продати власний автомобіль, отримати добру ціну та убезпечити себе від шахраїв тепер можна завдяки сервісу ПриватБанку. При купівлі автомобіля Банком, клієнт може направити кошти від викупу на купівлю іншого авто в банку чи отримати гроші готівкою. При цьому кожен етап покупки клієнт контролює через смс на мобільний телефон. Ціну за свій автомобіль ж дізнається протягом 5 хвилин, гроші отримує протягом доби, тож йому не потрібно їхати в МРЕО для зняття авто з обліку. І основне - банк пропонує дійсно вигідні ціни. Викуп автомобілів відбувається за ринковими цінами. На викуп банку можна передати будь-яке легкове авто, не старіше 14 років. Якщо гроші від продажу свого автомобіля продавець планує зарахувати на аванс за кредитом (за програмою “Тrаde in”), то обмеження за віком автомобіля не застосовуються.

При продажі автомобіля Банку (за програмою “Тrаde in”), клієнт купує автомобіль у кредит або за готівку. При купівлі нового авто сума за викуплене банком авто зараховується на аванс по кредиту. Якщо вартість автомобіля з пробігом, що хоче придбати клієнт, менша, ніж вартість автомобіля, який продається, то різниця зараховується на його картку “Універсальна”.

Якщо вартість автомобіля більше, то клієнт оформляє кредит або доплачує різницю.Наразі в ПриватБанку стартувала акція «Поліс ОСЦПВ дешевше на 25%» для всіх власників карт ПриватБанку. Купуючи поліс Обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності з картки ПриватБанку, клієнти отримують не тільки 10% знижку як лояльні клієнти ПриватБанку, а й додаткове заохочення на бонусний рахунок у розмірі 15% від кінцевої вартості поліса ОСЦПВ. Таким чином, учасник акції оформляє поліс на 25% дешевше його повної вартості. Детальну інформацію можна отримати у всіх відділеннях ПриватБанку. Універсальні спеціалісти зможуть надати вичерпну консультацію по викупу автомобіля чи придбанню нового з автомайданчиків банку. До речі, таких демонстраційних майданчиків, в області налічується 10. Один з найбільших знаходиться у місті Рівне по вул. Грушевського, 42 А. Поруч у відділенні працюють консультанти, які допоможуть з вибором моделі та зручної програми кредитування. Отримати детальну інформацію у консультанта можна за тел. 096 652 32 92 чи завітавши за адресою: м.Рівне , вул. Грушевського, 42 А, 2 поверх (відділ автокредитування).