65-річний Григорій Іванов зник ще у квітні місяці. Неодноразово транслювався його розшук у нашій програмі. Чоловік поїхав у село Біла Криниця, що у Рівненському районі на роботу. Там мав об’єкт, адже займався бурлінням свердловин. У телефонній розмові дружина Григорія розповіла, що ще вранці до її чоловіка почали телефонувати нібито нові замовники.

Додому рівнянин більше не повернувся. Рідні написали заяву у міліцію. Зник і його автомобіль Кіа Соренто. Майже п’ять місяців правоохоронці працювали над встановленням місцезнаходження Григорія Іванова. І знайшли. Вбитим у лісі поблизу села Країв, Острозького району. Відомо, що людину позбавили життя двоє молодиків 20 та 22-ох років.

Вбивали рівнянина зловмисники з особливою жорстокістю, кажуть у міліції. Добряче побили, вдягнули на голову пакет, все тіло обмотали скотчем, після чого непритомного кинули у лісі, закидали гіллям та важкими колодами, практично не давши жодного шансу вижити. А все як виявилось через автомобіль.

Особи злочинців вже встановлені. Обоє вихідці з Дніпропетровщини. Саме там одного підозрюваного у злочині й затримали. Інший перебуває у Республіці Білорусь. Його вже знайшли і мають екстрадувати на Україну. Рівне нські правоохоронці кажуть, що зловмисники шкодують про скоєне втім покаранням їм не уникнути. За жорстоке вбивство та викрадення транспортного засобу їм може загрожувати довічне позбавлення волі. Тим часом рідні загиблого готуються до поховання. Решти тіла вбитого їм ще не віддали, поки вони перебувають на експертизі у Львові.