Три з половиною сотні травмовані. Це досить високі цифри, кажуть правоохоронці. Кількість жертв збільшилась у порівнянні з минулим роком. Причини цьому різні:недотримання або ж ігнорування правилами дорожнього руху, нетверезий стан водія, раптовий вихід на дорогу пішоходів, а також не використання ременя безпеки.

Саме тому працівники ДАі вийшли на дорогу аби розповісти водіям про необхідність використання паска безпеки під час руху авто. У подарунок ще й давали буклети.

Олена за кермом два роки. Сьогодні вперше за цей час її зупинили вартові доріг. Жінка була пристебнута ременем безпеки. Каже, є дисциплінованим водієм.

Зупинили працівники ДАі і водія позашляховика. Чоловік про необхідність використання ременя безпеки знає. Нещодавно потрапив у ДТП. Пасок врятував.

А ось водій таксі та його пасажири не були пристебнутими. Втім кермувальник пояснив, згідно з правилами дорожнього руху йому це дозволено.

Відповідно до правил не пристібатися дозволяється таксистам і його пасажирам, водія – інвалідам, особі яка навчає водінню та оперативним службам. Всім іншим за ігнорування паска безпеки загрожує штраф.

Ця сума є мізерною у порівнянні з людським життям. Тому краще не нехтуйте засобами захисту. Пристібайте ременем безпеки себе та своїх пасажирів.