Гральні автомати черговий раз опинилися у центрі уваги. Згідно з поданням прокурора, функціонують гральні автомати у одному із закладів громадського харчування Рівного, каже його керівник. Запевняє - гральних автоматів у його кафе ніколи не було.

Конфлікт навколо кафе "Гавана" у Рівному не затихає вже кілька років. Та якщо раніше він мав цивільні рамки, то нині справа обросла вже й кримінальними ознаками, каже керівник закладу. Так, під час одного з обшуків у закладі шукали... гральні автомати. Керівник кафе каже: вони у залі не можуть розміститися фізично, тож вирішив відстоювати свою позицію у суді.

Прокурор у телефонній розмові з журналістами запевнив: нині - у відпустці. Але зазначив, що подібні скарги періодично надходять. Більше розповісти пообіцяв вже після виходу з відпустки. Не буде його й на судовому засіданні, замість нього прийдуть представники прокуратури. Натомість, за словами Сергія Петрушина, у закладі проводять регулярні перевірки та обшуки. Тому кафе не може нормально працювати.

Проте чоловік він відступати не збирається. Тож вже завтра прямує у суд.