Під час гасіння пожежі у 5-ти поверхівці рятувальники евакуювали 6 мешканців будинку та винесли на свіже повітря із задимленої квартири четверо кошенят.

29 серпня о 17:50 до Служби порятунку за телефоном "101" надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на 5-поверсі 5-поверхівки, що в обласному центрі по вул.Корольова,2. За вказаною адресою негайно виїхав черговий караул 2-ї державної пожежно-рятувальної частини.

На місці рятувальники встановили, що пожежа трапилася на п’ятому поверсі в приміщенні кухні двокімнатної квартири. Через сильне задимлення вогнеборцям довелося працювати в апаратах захисту органів дихання.

Ланкою газодимозахисників було оперативно проведено евакуацію мешканців 4-го та 5-го поверхів даного будинку загальною кількістю 6 осіб. Тим часом друге відділення вогнеборців швидко ліквідувало пожежу. Ніхто з мешканців будинку не постраждав, рятувальникам вдалося не допустити поширення полум’я на сусідні квартири.

Під час гасіння самого осередку займання вогнеборці також проводили роботи по зниженню температури будівельних конструкцій та видалення диму з під’їзду будинку шляхом відкривання вікон. Разом з тим, вході гасіння пожежі в квартирі, бійці Держслужби з НС виявили водній із задимлених кімнат 4 кошенят які не могли самостійно вибратися із димової пастки. Тому рятувальники швидко та обережно винесли переляканих тваринок на свіже повітря.

В результаті пожежі вогнем знищено електрочайник, речі домашнього вжитку, пошкоджено кухонні меблі, вікно, газова плита, закопчено стіни, стелю в кухні двокімнатної квартири. Причина пожежі та розмір збитків наразі встановлюється.