Задля армії та миру в Україні вони готові на все. Навіть працювати у вихідний безкоштовно. У неділю, в День міста і в останній день літа працівники рівненського Льонокомбінату вийшли на свої робочі місця, щоб безкоштовно пошити одяг для наших вояків. У швейному цеху підприємства запланували пошити 700 футболок кольору хакі із довгим рукавом.

Українській армії на рівненському Льонокомбінаті допомагають від самого початку збройного конфлікту на сході. Цього разу понад сотня працівників вийшли на роботу ще й у неділю, щоб пошити нову партію одягу для військових. Кажуть, оскільки вже прийшла осінь, хлопцям потрібен тепліший одяг. Відтак, вирішили пошити футболки із довгим рукавом. У швейному цеху кипить робота, адже часу на пошиття не так уже й багато, а заплановані сім сотень потрібно зробити вчасно.

На підприємстві переконані - перемога в наших руках. Адже на місцях усі можуть допомагати - одягом, продуктами, оснащенням, чи просто фінансово. Тому на підприємстві ні хвилини не сумнівалися - шити одяг потрібно, і бажано найкращий.

Кожну футболку для військових на підприємстві маркують, друкуючи із внутрішнього боку логотип виробника – це означає, що така продукція не для продажу. А щоб вистачило усіх необхідних матеріалів, роботу цього дня продовжили й інші виробничі цехи. Працівники переконані - патріотизм починається із кожного з нас.