Набір до школи моделей агентства "Панна" - вже стартував. Це перше і єдине агентство Рівненщини, яке вже 18 років готує професійних моделей міжнародного рівня. Випускниці агентства підкорюють світові подіуми, представляють Україну на міжнародних конкурсах краси, беруть участь у зйомках найпрестижніших глянців та рекламують відомі бренди. Тих хто мрієте стати частинкою модної індустрії вже чекають у школі моделей.

Моделі агентства "Панна" - успішні та відомі! За час існування агентства у школі навчалося близько 1500 моделей. Понад 500 дівчат вже зробили кар'єру та прикрашають сторінки та обкладинки світових глянців. Лілія Боць нині вдало поєднує навчання в університеті, та роботу моделі, каже усе завдяки улюбленому агентству.

Навчання в агентстві моделей "ПАННА" необхідно в першу чергу тому, хто хоче зробити кар'єру в цій сфері. Проте, якщо ви вважає моделинг хобі тут вам допоможуть здобути впевненість в собі, розширити світогляд, виробити поставу, удосконалити фігуру, навчитись правильно ходити на підборах, пізнати мистецтво макіяжу, навчитись слідкувати за собою. А також навчать бути неперевершеними перед об'єктивами фотокамер.

Цьогоріч навчальну програму дещо переглянули. Тож майбутнім моделям підготували дефіле, фотоклас, пластику, стиль, мейкап і багато іншого. А також акцію "Виграй своє безкоштовне місце в школі моделей ПАННА"- дізнатися більше про акцію та досягнення моделей можна у соціальній мережі вконтакті та на офіційному сайті агентства!

Перші організаційні збори вже відбулися. Охочих навчатися майстерності моделі чекаємо на організаційні збори 5 вересня та 12 вересня.