На базі обласного госпіталю інвалідів війни може запрацювати «Регіональний центр реабілітації учасників бойових дій». З пропозицією створити такий центр саме на базі комунального закладу області голова обласної ради Михайло Кириллов звернувся до Віце-прем`єр-міністра України Олександра Сича.

Той сьогодні якраз відвідував поранених в зоні АТО солдат, які наразі перебувають у військовому госпіталі в Рівному. Саме у госпіталі інвалідів війни на думку голови облради є всі умови, щоб постраждалі в АТО солдати могли вилікувати поранення, пройти реабілітацію, оздоровитися та відпочити. Втім, комунальному закладу, якщо в ньому на реабілітації та лікуванні будуть військові з усіх куточків Західної України, виділяти кошти з обласного бюджету не зможуть.

Відтак, потрібна буде часткова фінансова допомога від держави. Ціна питання залежатиме від кількості бійців, яких везтимуть у новостворений центр. До слова, після відвідин поранених та зустрічі з рівненськими студентами Віце-прем`єр-міністр України Олександр Сич відкрив сьогодні у Рівному обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.