2 вересня поточного року близько 12 години, в обідню пору, до чергового по Управлінню ДАІ УМВС України в Рівненській області надійшло повідомлення про те, що на автодорозі Київ-Чоп поблизу села Підлужжя Дубенського району сталася дорожньо-транспортна пригода з тяжкими наслідками.

Як повідомили у прес-службі УДАІ УМВС України в Рівне нській області, водій автомобіля «Daewoo Lanos», 66-річний житель міста Житомир, рухався зі сторони міста Рівне в напрямку Львова.

- За попередніми даними, водій автомобіля «Daewoo Lanos» з невідомих причин здійснив виїзд на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем «ГАЗ-3302», - повідомив заступник начальника УДАІ УМВС України в Рівне нській області підполковник міліції Петро Харчук.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій автомобіля «Daewoo Lanos» та три пасажири легковика від отриманих тілесних ушкоджень загинули на місці пригоди.

Серед загиблих – дворічна дитина. Всі загиблі були жителями міста Житомир.

Крім цього, тілесні ушкодження отримав водій автомобіля «ГАЗ», житель Дубенського району, з якими був госпіталізований до Дубенської міської лікарні.

Відомості по даному факту внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження.

На даний час проводяться першопочаткові слідчі дії по встановленню всіх обставин даної дорожньо-транспортної пригоди.

pic

pic