Заспівали на підтримку української армії виконавці справжнього Рок-н-Роллу. Перший фестиваль "Only Rock-n-Roll" зібрав своїх прихильників, та п'ять гуртів, які показали свою майстерність. Попри складний час в Україні, музиканти прагнуть підняти настрій і військовим, і мирним мешканцям. Співорганізатори а це рівненський міський палац дітей та молоді, де власне і відбувався фест, також підтримали благодійну мету концерту - збір коштів на армію.

Фестиваль рок-н-ролу у Рівному пройшов вперше, і одразу на майданчику Палацу дітей та молоді зібрав понад три сотні глядачів. Організатори кажуть, нині музикантам ніде виступати, тому у цей неспокійний час заходу надали благодійного звучання.

На виступ запросили гурти з Рівного, Сарн, Луцька та Вінниці. Несподівано до фесту приєдналися виконавці джаз-року з Шотландії. Музиканти розповідають - атмосфера сприяє справжньому року, та й глядачі підспівують, і підтримують, тому гості полюбили Рівне з першого акорду.

На концертному майданчику неподалік сцени організатори розмістили скриньку для збору коштів на армію. Тож усі присутні могли не лише поринути у світ Рок-н-ролу, а й долучитися до підтримки наших вояків, Усього зібрали 1306 гривень на потреби Національної гвардії .