Виплати отримали власники зарплатних карток банку, які зареєструвалися в соціальній акції «Тримай 5!». Як повідомили в банку, на сьогоднішній день 5% до зарплати, витраченої на оплату покупок картками, отримують близько 610 тис. українців. Усього ж за три місяці дії акції «Тримай 5!», за підрахунками фахівців, ПриватБанк додасть до зарплат жителів України понад 50 млн грн.

Нагадуємо, з 1 липня ПриватБанк почав повертати власникам зарплатних карток 5% від суми зарплати, витраченої на покупки в магазинах. Така соціальна ініціатива ПриватБанку триватиме до 1 вересня.

Щоб отримувати надбавку до зарплати від ПриватБанку, потрібно мати зарплатну картку та зареєструватися для участі в акції. Усім учасникам акції повертаються 5% від суми заробітної плати, витраченої на будь-які покупки в магазинах України та інших країн світу. Мінімальна та максимальна суми покупок – без обмежень.

Надбавку до зарплати ПриватБанк нараховує до 10 числа наступного після покупки місяця на спеціальний бонусний рахунок зарплатної картки. Ці гроші можна використовувати для оплати товарів і послуг у 50 000 магазинів – партнерів програми «Бонус Плюс», серед яких найбільші українські продуктові мережі, магазини побутової техніки, аптеки та інші торгові та сервісні підприємства України.