Ще п’ятеро людей отримали різноманітні травми.

Страшна автопригода сталася поблизу села Ужинець, Млинівського району. На перехресті доріг не розминулись три автомобілі.

39-річний мешканець Хмельниччини керуючи автомобілем «VOLKSWAGEN TRANSPORTER» допустив зіткнення з «RENAULT LOGAN» під керуванням 66- річного жителя Волинської області. Після цього мікроавтобус ще вдарив автомобіль «OPEL MOVANO» за кермом якого знаходився 27-річний житель міста Львів.

У результаті подвійного зіткнення, четверо жінок віком від 46 до 75 років, які їхали у «VOLKSWAGEN TRANSPORTER» загинули на місці пригоди. Це були черниці зі Свято-Покровського кафедрального собору, що у Хмельницькому. Водій мікроавтобуса отримав політравму. Госпіталізований в реанімаційне відділення Млинівської райлікарні. Кермувальники інших двох транспортних засобів також потрапили на лікарняні ліжка. А саме у травматологічне відділення. Загрози для їхнього життя немає. У Млинівську ЦРЛ госпіталізовані і двоє пасажирів з «Опеля» та «Рено». Один чоловік вже відпущений додому.

За фактом ДТП відкрите кримінальне провадження. Всі причини зіткнення ще з’ясовуються. Автомобілі поставили на територію Млинівського райвідділу міліції.

Нагадаємо, це вже друге трагічне ДТП на Рівне нщині з початку вересня. На минулому тижні у Дубенському районі внаслідок зіткнення «Деу Ланоса» та молоковоза також загинуло 4 людей. Це була ціла родина з Житомира. Серед них і дворічна дівчинка.