Полковнику міліції Михайлу Бузинарському, який вчинив неподалік Рівного стрілянину, повідомлено про підозру у вчиненні злочину. Зараз чоловіку обирається міра запобіжного заходу.

Нагадаємо, 4 вересня у селі Бабин, Гощанського району виникла суперечка на дорозі між трьома водіями. Нібито через порушення Правил дорожнього руху. Люди повиходили з транспортних засобів, а саме з «Мерседесу Е220», «Фольксвагену Т-5» і «ДАФу».

Учасниками стали двоє чоловіків із міста Новоград – Волинський та мешканець Здолбунова. Останній є заступником керівника Департаменту спеціальних операцій МВС України Михайло Бузинарський. Словесна перепалка між громадянами закінчилась стріляниною.

Один водій поранений у ногу, інший у живіт. Сам правоохоронець також травмований. Щоправда яким чином він отримав кулю – ще невідомо.

Втім у прокуратурі вже певні, що саме правоохоронець зчинив стрілянину. Слідчим відділом прокуратури Рівне нської області Михайлу Бузинарському вже повідомлено про підозру у вчиненні злочину за фактом хуліганства, вчиненого із застосуванням зброї. Санкція статті передбачає до семи років за гратами.

Сам підозрюваний у злочині нині перебуває у столичній лікарні. Про це він повідомив у телефонній розмові. Василь Шевчук у важкому стані лікується у РОКЛ. Третій потерпілий відпущений додому.