21-річному хлопцю знадобилася допомога лікарів.

Все сталося поблизу школи №11, що в обласному центрі. Іван йшов вулицею як раптом за ним почали гнатися кілька учнів.

Постраждалий відразу про все розповів правоохоронцям. Також зателефонував матері і повідомив, що його побили. Потерпілого швидка завезла у лікарню. Після надання необхідної медичної допомоги – відпустили додому лікуватися амбулаторно.

21-річний Іван Данилицький достеменно не знає учні яких класів його били. Втім впевнений, що їх попросив це зробити вчитель фізкультури. Адже між чоловіками давно неприязні стосунки.

Іван думає, що фізрук має на нього зуб бо хлопець розійшовся з його дочкою. Педагог дані закиди відкидає. Мовляв, це 21-річний рівнянин не дає спокою його родині.

І додає, його донька справді раніше зустрічалась з Іваном. Але відносини не склалися. Втім, каже, це не причина бити молодика і жодного подібного наказу старшокласникам він не давав.

Юрій Галабурда знає хто з учнів причетний до інциденту. Винуватців знайшов особисто. Розповідає між дітьми відбулися звичайні «хлопчачі розбірки» за межами школи.

Матір постраждалого іншої думки. Вважає, що її син постраждав добряче. Вимагає аби винуватці були покарані.

Жінка звернулась у міліцію. Написала заяву. Там вже за даним фактом відкрили кримінальне провадження.

У міліції ще не розібрались хто винен. Саме опитують свідків. Але покарання за так звані «дитячі розбірки» підлітків чекає суттєве. Штраф або виправні роботи до одного року. Якщо факт побиття буде доведений, учні, які досягли 16 років, за скоєний злочин відповідатимуть самостійно. За молодших понесуть покарання батьки.