Philips A1-PRO / A3-PRO - це діджейські навушники, які розроблялися у співпраці з всесвітньо відомим ді-джеєм Арміном ван Бюреном. Новинки відзначаються високою якістю звучання і змінними амбушюрами. При їх створенні був врахований 19-річний досвід ді-джея Арміна ван Бюрена, а також досягнення бренду Philips в області звуку.

Модель Philips A1-PRO з 40-мм динаміками з неодимовими магнітами розвиває максимальну потужність звуку до 3500 мВт, а також володіє складним механізмом, який дозволяє повернути чашки на 90 градусів. В комплекті поставляються змінні накладні амбушюри з еластичного нейлону TR90, які забезпечують максимальний рівень комфорту протягом тривалого часу носіння.



pic

Що стосується Philips A3-PRO, то ця модель наділена 50-мм динаміками з неодимовими магнітами, максимальна потужність звуку досягає 3000 мВт, а адаптер розміром 6,3 мм дозволяє з'єднати їх з абсолютно будь-яким пристроєм - наприклад, з установкою діджея або з hi- fi системою. Такий же складаний механізм присутній і у даних навушників, які комплектуються трьома змінними накладними амбушюрами.



pic