У місті Березне чоловік отримав 1500 фальшивих доларів за свій автомобіль. Врятувала ошуканого березнівчанина власна пильність. Він швидко розпізнав підробку.

Свій автомобіль «Мерседес Бенц – 220» мешканець Березного оцінив у 1.500 тисячі доларів США. Знайшов покупців. Між чоловіками відбулася операція купівлі – продажу. Коли покупці поїхали, щасливий березнівчанин зрозумів, що іноземна валюта не справжня. Людина повідомила у міліцію.

Зупинили «Мерседес» у селі Житин. За кермом даного транспортного засобу перебував 24-річний житель Здолбунівського району. Під час перевірки автомобіля було встановлено, що номерний знак не належить даному транспортному засобу, а номер кузова взагалі не значиться у базах ДАІ. На місце події було викликано слідчо-оперативну групу.

Пізніше також прибув громадянин, який продав даний автомобіль та отримав за нього гроші, які містять явні ознаки підробки. Дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Відкрито кримінальне провадження за ч.1 статті 199 Кримінального Кодексу України, за що передбачена відповідальність у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до семи років.