Сльози, молитви та слова вдячності. У Рівному сьогодні проводжали військових в зону Антитерористичної операції. Чотирнадцять бійців та комбат Микола Капінос після поранень та відпустки знову вирушили захищати нашу державу. Їх проводжала і знімальна група "Рівне 1".

Не долікувався, однак вирушає в бій. Комбат 51 окремої механізованої бригади Микола Капінос після поранення зібрав бійців, які лікувались чи були у відпустці, аби знову вирушити в зону АТО.


З Рівного в зону АТО вирушило ще 15 військових rivne1

Проводжали бійців рідні та школярі. Останні вручили їм листи та малюнки. Дорослі ж підготували необхідні у службі речі та домашню консервацію. Незважаючи на повернення у зону бойових дій, хлопці дякували та усміхались.

Микола Капінос разом з чотирнадцятьма бійцями направляються в місце розташування їх підрозділу. Хлопці втомились, однак їх дух незламний, - говорить комбат. А відвойовування Луганської і Донецької областей ще попереду.

Декілька хвилин на прощання і два позашляховика та два мікроавтобуси з відповідними номерами зрушили з місця. Наші бійці поїхали боронити Україну. Проводжали їх оплесками.