На міжнародній виставці Photokina 2014 невелика компанія Relonch Inc. представила Relonch Camera - оригінальний чохол для смартфонів Apple iPhone, який оснащений якісним об'єктивом і великим сенсором формату APS-C.

Показаний прототип був зібраний з комплектуючих інших компактних камер і працював без смартфона. Розробники не уточнюють розширення використовуваної матриці. На їх думку, коли мова заходить про мобільної фотографії, технічні характеристики не так важливі.

pic

Аксесуар сумісний з Apple iPhone 5/5s і новою моделлю iPhone 6. Фотографії можна буде автоматично завантажувати в хмарне сховище. Творці Relonch Camera також планують додати функцію допомоги гуру, коли власник мобільного пристрою зв'язується через Інтернет з експертом і отримує практичні поради по зйомці. Також у фінальну версію чохла встановлять додатковий акумулятор для підзарядки смартфона.

Чохол Relonch Camera вже доступний для замовлення. Його ціна становить $ 500, однак його перші поставки почнуться лише в кінці 2015 року.