Поки країна рухається до тотальної економії газу та електрики, рівненські виробники вже знають як це зробити. Мало того що їхні розробки затребувані в світі, адже фірма "Арм-Еко" здійснює оснащення сучасними електроплитами далеко за кордоном, то ще й допомагає зекономити бюджетним установам столиці. Як можна завдяки цьому заощадити на Рівненщині допитувались журналісти.

За енергоощадними технологіями майбутнє. У цьому переконані спеціалісти фірми "Арм-Еко". У час, коли вся країна стає на шлях економії чи то газу, чи то електроенергії, саме пора задуматись над заміною застарілого обладнання в закладах громадського харчування. Сучасні електричні плити з енергозберігаючими конфорками підвищеної тепловіддачі власної розробки пропонує фірма "Арм-Еко".

Встановлення таких плит в закладах бюджетної сфери нині вкрай необхідне, кажуть розробники. Адже саме зараз на рівні керівництва держави звучать заяви про обмеження потужностей. А економія в споживанні електроенергії на об'єктах, де встановлене обладнання"Арм-Еко", становить до 30 відсотків. При цьому моніторинг закладів бюджетної сфери показав, що старе, зношене обладнання не дозволяє не те що економити, а нормально працювати.

Якість роботи сучасних електричних плит з енергозберігаючими конфорками підвищеної тепловіддачі розробки фірми "Арм-Еко" відзначають самі користувачі.