Не маєте грошей, щоб змінити стару техніку на нову, чи просто придбати необхідну річ. Нині це проблема не поодинока. Допомогти у її вирішенні взялися у Прватбанку. В фінустанові знайшли партнерів серед провідних українських інтернет-магазинів. І тепер завдяки технології онлайн-кредитування «Оплата частинами» від ПриватБанку придбати товари в розстрочку.

Купувати товари провідних українських інтернет-магазинів в розстрочку тепер можливо завдяки революційній технології онлайн-кредитування «Оплата частинами» від ПриватБанку. Протягом цього року у Рівне нській області за програмою «Оплата частинами» споживачі вже зробили понад 5 тисяч покупок на суму більше 6 мільйонів гривень. Загалом по Україні щомісяця споживачі купують за допомогою програми безкоштовної розстрочки «Оплата частинами» товарів на суму понад 175 мільйонів гривень. Сьогодні до «Оплати частинами» підключено найбільші українські мережі з продажу техніки, одягу, взуття та інших товарів (Comfy, «Фокстрот» , «Ельдорадо», «Алло», «Цитрус», Moyo), загалом понад 30 000 офлайн торговельних точок, серед яких всі найбільші українські мережі з продажу техніки, мобільних телефонів, одягу, взуття та інших товарів.

Як повідомили в прес-службі ПриватБанку, у серпні можливістю купувати потрібні товари з оплатою частинами скористалися понад 50 тисяч клієнтів ПриватБанку. Бо купувати товари в розстрочку через Інтернет тепер стало так само просто, як оплачувати пластиковою карткою – не потрібно жодних довідок, документів та узгоджень, а оформлення кредиту забирає пів-хвилини. А наявність кредитного сервісу дозволить інтернет-магазинам збільшити товарообіг у 6 разів.

Щоб оформити розстрочку, покупцеві достатньо вибрати товар на сайті магазину, спосіб оплати «Оплата частинами» та зазначити реквізити своєї пластикової картки. Після цього залишається підтвердити операцію за допомогою пароля, що надходить на мобільний телефон клієнта, отримати підтвердження банку про можливість видачі кредиту. За умови своєчасного внесення всіх платежів користування кредитом для покупця буде безкоштовним. За допомогою «Оплати частинами» суму будь-якої покупки можна розділити на однакові частини (до 25 платежів).

Якщо кредит оформлюється у торговій точці, то всі процедури здійснюються просто біля каси, а договором з усіма необхідними реквізитами при цьому буде чек. Купівля в розстрочку без процентів – гарна підтримка всіх наших клієнтів у непростій економічній ситуації, зазначили у ПриватБанку. За даними банку, з початку 2014 року кількість торговельних мереж і магазинів, у яких клієнти ПриватБанку можуть користуватися безкоштовною розстрочкою, зросла на 30%. Онлайн-розстрочка доступна клієнтам більшості популярних інтернет-магазинів, таких, як Comfy, «Фокстрот», MOYO, «Aлло», «Цитрус». Щоб дізнатися про доступну суму покупок у розстрочку, достатньо надіслати SMS на номер 10060 із текстом chast або залишити заявку на сайті chast.privatbank.ua