Рівнянин Дмитро Бартош того дня був вдома. Зізнається, сидів за ноутбуком і читав про пістолети. Дістав свого з шухляди і випадково натиснув на курок.

Дружина почула постріл, забігла у кімнату, побачивши пораненого чоловіка, викликала швидку. Людину госпіталізували у рівненську ЦМЛ. У підстреленого травмований череп та головний мозок.

Чоловіка прооперували, загрози для життя не має, кажуть медики. Але наслідки для здоров’я можуть бути.

Постраждалий не приховує, вдома має цілий арсенал зброї. Упродовж кількох років збирав її. Купував у магазинах та через Інтернет. Колись став жертвою нападників і вирішив навчитися захищатися.

Правоохоронців зацікавили пістолети рівнянина. Хочуть встановити чи є на них дозвіл і до якого виду належить дана зброя. Кримінальне провадження вже відкрили.

Дмитро Бартош поки оговтується від пострілу у лікарні, але каже віддавати свої флобери та «пневмати» не хотів би. Тепер зберігає їх аби боронитися від екс-президента України.

Боротися із бандитами, Дмитру найближчим часом не вдасться. Він ще не скоро вийде з лікарні. А от його арсеналом тепер опікуватиметься міліція. Встановлюють також за яких саме обставин чоловік стріляв у себе. Розглядають також версію суїциду.