З ремонтного боксу - на передову. Цими вихідними із Рівного на Схід вирушив бронетранспортер відремонтований силами підприємців та небайдужих мешканців міста. Усі вони непоскупилися й таки зібрали необхідну суму на ремонт техніки. Поставити на колеса бойову машину зуміли у звичайному автосервісі. Продемонстрували роботу проїхавши коло пошани центром Рівного. Більше у сюжеті наших журналістів.

БТР-70, який вже тривалий час перебуває на озброєнні рівненських військових, днями отримав друге життя. За цей час вийшли з ладу його мотори та ходова частина. Місцеві умільці повністю перебрали два двигуни, які повинні працювати синхронно, замінили мастила, полагодили ходову та додали технічних захисник новинок.

Кошти на ремонт техніки збирали усім миром. Чимось допомогли місцеві підприємці, решту зібрали самі небайдужі рівняни. За два тижні майстри одного з автосервісів змогли і технічно оновити бронетранспортер, і навіть відшукати необхідне креслення для протикумулятивного екрану й виготовити його.

Аби продемонструвати результат роботи, БТР проїхався центром Рівного. А за тим вирушив у військову частину. Звідти ж - на передову. Тим часом волонтери запевняють, що це лише перший досвід такої співпраці. І вже є домовленість про ремонт іншої військової техніки.