Рівненські волонтери групи "Допомога армії – Рівне" знову закупили велику партію одягу. Для рівненських солдатів АТО в Європі на 300 тисяч гривень придбали теплу форму, армійські светри, дощовики, шапки, берці та багато іншого. Вся ця амуніція буде передано солдатам особисто в руки.

Нагадємо, що кілька тижнів тому волонтери вже придбали та передали солдатам більше 600 комплектів форми, куртки, спальники та терці.

Група волонтерів «Допомога армії – Рівне » підтримує військових вже майже п’ять місяців. Волонтери «Допомога армії – Рівне » разом з представникам Рівне нської обласної ради, Рівне нської обласної державної адміністрації, Рівне нської міської ради утворили обласний координаційний штаб з надання допомоги армії.

«Допомога армії – Рівне » відправляє імені та групові вантажі до БТО «Горинь», 51 ОМБР, 55 ОБрЗ, 24 ОМБР, 72 ОМБР, 80 ОАМБР, 95 ОАМБР, батальйонів «Донбас» і «Азов», «Айдар».

Кожна з коробок вантажу виписана і призначена конкретному бійцю даних підрозділів. А всі доставки вантажів для солдатів ретельно контролюється волонтерами. З початку роботи зібрали і відправили в зону АТО для військових більше 400 тонн провізії. Також зібрали майже 900 тисяч гривень на придбання форми та технічних засобів для військових. Зокрема, волонтери закупили більше 900 комплектів форми для солдатів, маскхалати, тактичні рукавички, окуляри, бронежилети. Також волонтери на зібрані від рівнян кошти придбали три тепловізори, один безпілотник з Європи, 3 автомобілі volkswagen т4, 200 рацій. Крім того розпочата робота з конструювання у Рівному власних моделей військових безпілотників.

pic