Більше 88 тисяч дітей з області, а це майже 57 відсотків від загальної кількості дітей шкільного віку, цього літа оздоровилися. У тому числі, відпочили під час канікул 23 тисяч дітей із багатодітних та малозабезпечених сімей, понад 17 тисяч – постраждалих внаслідок аварії на ЧАЕС, близько 2 тисяч дітей-інвалідів та більше тисячі дітей-сиріт. Про це повідомили на сайті ОДА.

В цілому на Рівне нщині з початку літа працювали 17 санаторно-оздоровчих закладів та 557 пришкільних таборів на базі загальноосвітніх шкіл.

Нині продовжують оздоровлювати дітей-інвалідів. Так, наприкінці вересня 67 дітей-інвалідів з Рівне нщини поїхали відпочивати у санаторій матері і дитини «Пролісок» на Волинь.

Разом з тим, упродовж літнього періоду оздоровлено 73 дітей із родин, які переїхали зі Сходу України, Криму та Севастополя. Так, діти із Луганської області відпочивали у таборі «Волошки» (Рівне нський район), «Корчагінець» (Острозький район) та «Електронік» (Рівне нський район). А в санаторно-оздоровчому комплексі «Сигнал» (Рівне нський район) побували вихованці Луганського обласного інтернату фізичної культури та їхні тренери.