Про красу нетривіальних весіль говорять геть усюди. Порад та настанов вистачає і на глянцевих сторінках, і в Інтернеті. Однак, озирнувшись довкола, бачиш одні й ті самі сукні, кортежі, однотипні букети... Чому так? Одних молодят стримує сором’язливість, інших – хибна впевненість, що оригінальність коштує дорого. Щоб побороти вагання пропонуємо вам рейтинг найоригінальніших весіль світу

6 місце посіли американці Джоан Хемлін та Чарлі Хеффеман, які одружилися у магазині. Саме тут вони познайомилися кілька років тому. У подарунок від власника магазину молодята отримали оформлення продуктового залу, їжу та випивку для гостей і покупців, які випадково потрапили на свято.

„Сподіваюся, ти ніколи мене не покинеш, і не виставиш, як мішок зі сміттям”, – це слова з пісні музикантів, що грали на весіллі пари, яка займає 5 місце нашого рейтингу. Англійці Кетрін та Девід Колінси також побралися на місці свого знайомства, а саме – на майданчику біля сміттєзвалища.

Клятву вірності та кохання, висячи у повітрі, склали Джон та Тью у Китаї. До того вони 4 роки працювали у місцевій компанії: мили вікна, закріпившись альпіністським спорядженням. Отож ідея такої церемонії прийшла сама собою і посіла 4 місце у нашому чарті.

3 позицію італійці Мауріціо Андреозі та Даніела Консоларо завоювали завдяки своїм незвичним свідкам. Молодята у весільному вбранні та аквалангах спустилися в акваріум з акулами. Так вони висловили свій протест проти жорсткого вилову морських хижаків.

Наступне, 2 місце хіт-параду, вибороло ужгородське весілля. Вбранням нареченої була сукня з півтори тисячі кремових тістечок, яку власноруч спік наречений. Корона, букет та намисто також були солодкими – з карамельного цукру.

Перше місце рейтингу отримує космічне одруження командира Міжнародної космічної станції Юрія Маленченка та американки російського походження Катерини Дмитрієвої. В день весілля молодят розділяла відстань аж у 380 тисяч кілометрів. Наречений перебував на орбіті, а наречена на планеті Земля в штаті Техас, закони котрого допускають відсутність однієї зі сторін на церемонії. Отож, під час телемосту Юрій та Катерина склали один одному обітниці.