У Рівному підприємці не поділили торгові місця. Власник квіткового ринку, що у підземному переході поблизу ЦУМу попередив людей про розірвання договору оренди на кіоски. Відтак кілька підприємців знайшли собі нові торгові місця, але є й такі що змушені припинити свою роботу. Керівник ринку стверджує - конфлікту немає, і радить людям знайти нові місця де-інде. Люди змушені шукати захисту у чиновників.

У підземному переході у самісінькому центрі Рівного вже 17 років діє квітковий ринок. Пані Ніна тут працювала щодня. Нині збирає речі та товар. Адже власник ринку ще місяць тому попередив її про розірвання договору оренди.

Натомість орендар переходу запевняє - планує робити ремонт. Адже зацікавлений у благоустрої ринку. А кілька підприємців і справді покинули ринок, умови були погані.

Люди переконують: усі разом працювали над створенням цього ринку. А тепер власник викидає їх геть. Або пропонує встановити непосильну вартість оренди.

Власник запевняє - права людей не порушував. Каже орендна плата тут була чи не найнижча у місті. Тож люди змушені шукати захисту у міського голови, вже і заяву написали. Однак як тепер вижити на одну пенсію, маючи на руках чоловіка-інваліда Ніна Чипелюк не знає.

Чи зуміють домовитися між собою підприємці поки не відомо. Поки що кіоски спорожніли, і вже невдовзі там розпочнеться ремонт.