В Парижі скинули покривало з довгоочікуваного Fiat 500X. Компактний кросовер, побудований на загальній з Jeep Renegade платформі, отримав безпомилково впізнавану зовнішність і фірмові хромовані "вуса" на решітці, але при цьому годиться для помірних подвигів на бездоріжжі, на що натякають пластиковий захист низу і збільшений кліренс. Новинка надійде в продаж більш ніж в 100 країнах.

Різноманітність комплектацій шостого представника сімейства Fiat 500 просто вражає: одних моторів передбачено вісім - шість бензинових і два дизельних. Бензинові ранжуються від скромного 110-сильного e-torQ до більш ніж гідного 2,4-літрового Tigershark, розвиваючого 184 к.с. Дизельна сторона представлена 95-ти та 140-сильними агрегатами.

pic

Крім того, з різними двигунами будуть доступні три трансмісії: 5- або 6-ступінчаста ручна або новітній 9-ступінчастий автомат Chrysler. Варіантів приводу теж три: передній, повний або передній з функцією Traction Plus, яка поліпшує зчеплення на слизькій поверхні.

pic

Кросовер довжиною 4,25 м буде випускатися у двох варіантах - "міському" і "позашляховому", хоча відмінності в основному будуть косметичними і торкнуться невеликої кількості функцій. Але в будь-якому випадку малюка укомплектують вельми багато: система Uconnect з 5- або 6,5-дюймовим екраном, супутниковим радіо, навігатором, голосовим керуванням та повним спектром пристроїв допомоги водієві.

pic

pic