Впродовж останніх півроку мешканці вулиць Коновальця та Шухевича нерідко залишалися без води. Причиною аварійних відключень був стальний трубопровід, який за тривалий період експлуатації зносився і прогнив. На одній із ділянок тут вирішили встановити проміжну засувку діаметром 400 мм, аби надалі споживачі не страждали від перебоїв з водопостачанням.

Замінити так водопровід, і щоб люди не відчули перебоїв з водопостачанням і система працювали. Вирішувати таку задачу взялися на підприємстві Рівне облваодоканал, зокрема у мікрорайоні "Північний" де люди добре знають, що таке перебої з водою. Адже водопровід, що поблизу вулиць Євгена Коновальця та Шухевича, вже давно прогнив. А щоб його замінити потрібно підготуватись. Відтак на аварійній ділянці встановили запірну арматуру, якої бракувало.

У планах на наступний рік замінити у місті Рівному до десяти кілометрів мереж. Відтак цьогоріч посилено взялися за заміну, зокрема встановили більше 40 одиниць запірної арматури різного діаметру. Устаткування не з дешевих,але того варте, кажуть на підприємстві.

Тож виконання таких робіт дозволить в подальшому ремонтувати трубопровід без відключення водопостачання. Однак, якісне й оперативне виконання ремонтних робіт та забезпечення послуг можливі лише при злагоджених діях та за умови матеріального забезпечення. Рівне облводоканал зможе проводити роботи капітального характеру за умови вчасного та повного розрахунку споживачів за отримані послуги, наголошують у підприємстві.