Зокрема, Санокм-рівне закликає змінити пластикові пакети на багаторазові екоторбинки. Адже літаючі в повітрі мішечки не тільки захаращують Рівне, вони у землі розкладаються десятиліттями. Про нову ініціативу наш наступний сюжет.

Переходити на екоторбинки пропонує рівнянам "Санком-Рівне ". Підприємство вже закупило кілька тисяч екологічних торбинок з льону. Саме на них закликають рівнян поміняти пластикові і поліетиленові пакети.

Багаторазові торбинки це один із способів збереження довкілля у місті, області, країні, зазначають на підприємстві. Виготовлені з екологічно безпечного матеріалу торбинки розкладаються у грунті кілька місяців. Зараз такі мішечки «Санком» дарує активістам компанії, які збирають підписи за відновлення роботи сміттєпереробного заводу та своїм клієнтам. Мати таку торбинку може кожен охочий.

На жаль, екоторбинок у вільному продажі в Рівному немає. Тому «Санком» пропонує рівнянам, які підтримають ініціативу переходу на такі екологічні пакети, придбати їх в офісі компанії.