Одним з численних експонатів, представлених Sharp на виставці Ceatec 2014 , що проходить в Японії, став флагманський смартфон Aquos Zeta SH-01G. Основною родзинкою новинки є дисплей, виготовлений за фірмовою технологією IGZO з використанням ультратонких рамок.

Розмір діагоналі екрана становить 5,5 дюйма, роздільна здатність - 1920 × 1080 пікселів. В якості основи встановлена однокристальна система Qualcomm Snapdragon 801, що побудована на базі чотирьох обчислювальних ядер з тактовою частотою 2,3 ГГц.

pic

У перелік характеристик гаджета також входять 2 ГБ оперативної пам'яті, 32 ГБ вбудованої флеш-пам'яті, LTE-модуль, акумуляторна батарея ємністю 3300 мА · год і 13,1-мегапіксельна основна камера з LED -вспишкою і функцією запису відеороликів у форматі 4K.

pic

Представлений апарат наділений бездротовими комунікаціями Wi-Fi, Wi-Fi Direct, Bluetooth 4.0, NFC, DLNA і GPS / ГЛОНАСС. Є роз'єм Micro-USB і слот для карт пам'яті microSD. Операційною системою виступає Android 4.4 KitKat. Товщина виробу становить 8,9 мм.

pic

Модель Sharp Aquos Zeta SH-01G, що має чотири різних кольорових варіанти оформлення корпусу, надійде в продаж на японський ринок в листопаді. Інформація про вартість смартфона і його появі в інших країнах на даний момент відсутня.

Джерело: Ubergizmo