Вчора компанія Lenovo представила свій новий 13,3-дюймовий мобільний комп'ютер Lenovo Yoga Tablet 2 Pro, родзинкою якого став вбудований пікопроектор.

Новинка побудована на базі чотириядерного процесора Intel Atom Z3745 і оснащена 13,3-дюймовим IPS-дисплеєм з роздільною здатністю 2560x1440 пікселів, щільністю 221ppi і підтримкою мультисенсорного введення. Крім 2 ГБ оперативної пам'яті і накопичувача eMMC місткістю 32 ГБ, в наявності є слот для карт формату micro -SD, основна 8 Мп і фронтальна 1,6 Мп камери, бездротові модулі Wi-Fi 802.11a / b / g / n і Bluetooth 4.0.

pic

Пікопроектор здатний проектувати 50-дюймове зображення на відстані двох метрів від стіни. В такому режимі Lenovo Yoga Tablet 2 Pro працює близько трьох годин. А завдяки 1,5-ватним фронтальним динамікам і сабвуфера від JBL потужністю цілих 5 Вт планшетний ПК перетворить кімнату користувача в домашній кінотеатр. До слова, за якість звучання вбудованої аудіосистеми відповідають технології Wolfson Master HiFi і Dolby Audio.

pic

Компанія планує випустити версію пристрою з підтримкою роботи в мережах четвертого покоління 4G LTE. Повного заряду акумулятора ємністю 9600 мАгод вистачить в середньому на 15 годин активності екрану. Додамо, що отвір в підставці всіх анонсованих планшетів Lenovo Yoga Tablet 2 дозволяє легко повісити їх на стіну.

pic

В Європі ціна базової моделі Lenovo Yoga Tablet 2 Pro становить 500 євро, старт продажів намічений на кінець жовтня 2014 року. Всупереч очікуванням, виробник не показав версію новинки з ОС Windows 8.1 на борту, а представлена модель працює під управлінням Android 4.4 KitKat.