Цього року Mercedes-Benz G-Class відзначає своє 35-річчя. Дата не сама кругла, але в Daimler все ж вирішили відсвяткувати цю подію і випустили спецверсію Edition 35, яка вже доступна для замовлення на деяких європейських ринках. Ніяких технічних доробок не передбачається, мужній Gelandewagen лише злегка "приоділи".

Колір кузова можна вибрати з трьох відтінків "металіка" - білого, сріблястого чи суворого чорного. Всі три супроводжуються чорними акцентами на бамперах, дзеркалах, колісних арках і даху. Зовнішня обробка доповнюється пакетами Chrome і Sport, а також 18-дюймовими легкосплавними дисками.

pic

В салоні контрастів менше: інтер'єр витриманий в темних тонах, порушує які лише червона отстрочка на кріслах і ручках дверей. Торпедо і спортивне кермо від AMG обтягнуті шкірою, аскетичну обробку довершують вставки з незабарвленого карбону.

pic

Як повідомили в Mercedes-Benz, Edition 35 можна придбати з двома варіантами силової установки - G 350 BlueTEC і G 500 за ціною в Німеччині від 84 900 і 94 800 євро (без урахування податків) відповідно. За "ювілейність" доведеться доплатити приблизно по 9000 євро.

pic