Бельгійська компанія Minerva, що володіє правами на знамениту автомобільну марку першої половини XX століття, має намір побудувати гіперкар, який стане суперником LaFerrari і McLaren P1. Проект під назвою JM Brabazon (на честь британського герцога, який виступав за Minerva в гонках) повинен отримати 1200-сильну силову установку та буде розганятися швидше Koenigsegg і мати максимальну швидкість, як у Veyron.

Виробник достатньо щедро ділиться з нами технічними подробицями майбутньої машини. Гіперкар буде побудований на основі вуглепластикового монокока та отримає гібридну систему з 1000-сильного бітурбованого V12 і трьох допоміжних електромоторів. Задіявши всю “четвірку”, JM Brabazon буде розганятися до 100 км/ од за 2,1 секунди і розвивати 402 км/год максимальної швидкості.

pic

Співвідношення потужності до ваги у автомобіля складе 1: 1, як у Koenigsegg One. Minerva обіцяє повний привід, 7-ступінчасту коробку з двома дисками зчеплення, технологію "стоп-старт", 100 кілометрів на електротязі, а також позолочену решітку.

pic

Конкретних дат і цін бельгійці не називають, так що залишається дивитися на 3D-рендери і чекати новин.

pic