Чверть мільйона індивідуальних клієнтів обслуговує на Рівненщині Приватбанк. Для цього фінустанова відкриває нові центри для обслуговування віп-клієнтів. Нині в області таких функціонує три, але на цьому Приватбанк зупинятися не збирається. Які вони особливі умови для особливих клієнтів - дивіться далі.

Відтепер VIP-клієнтам ПриватБанку не потрібно буде долати значні відстані, діставатись до VIP-центру через всю область, щоб проконсультуватись із персональним менеджером чи здійснити необхідні операції. Для цього ПриватБанк відкрив в області три нові сучасні центри для якіснішого обслуговування VIP- клієнтів. Тепер у відділеннях банку в місті Рівне по вулиці Соборній, 192 та на першому поверсі Торгового Центру “Політон” по вул. Київська, 21, а також у Кузнецовску можна отримати цілий комплекс послуг VIP-класу. Незабаром передбачено створення таких центрів у віддалених районних відділеннях області.

Новостворені VIP-поінти розраховані на більш масового клієнта. Такі точки допомагають якісно обслуговувати клієнтів, які потребують спеціальної уваги. Завдання банку полягає в тому, щоб допомогти таким клієнтам дорости до рівня "дорослих" VIP-клієнтів. Кожен з них повинен відчувати, що він цінний для банку, і його готові обслуговувати швидко та якісно, незважаючи на завантаженість відділень. У Рівне нській області ПриватБанк обслуговує понад 250 тис. індивідуальних клієнтів, понад 6 тис. юридичних осіб та приватних підприємців, працює 164 банкомати, 320 терміналів самообслуговування та 58 відділень.