Школярі Рівного на осінні канікули не підуть, таке рішення прийняли освітяни з метою економії енергоресурсів. Натомість взимку діти відпочиватимуть значно довше. Плани освітян сподобались і чиновниками, і членам виконкому.

Навчальні заклади міста до навчального року готові. Власне підготовку почали ще навесні. За батьківські кошти провели поточні ремонти у всіх закладах міста, на це витратили сім мільйонів гривень. Та найбільшою проблемою освіти залишається нестача місць у дитсадках. В електронній черзі зареєстровано вже 2700 малюків. Першочергово влаштовують п'ятирічок.

Водночас освітяни заспокоюють батьків щодо осінніх канікул. Відмовитись від них буде краще для усіх.

Тим часом медики вже готуються до сезонних хвороб. Кажуть медичні заклади до епідемії грипу готові, закликають мешканців міста також подбати про вакцинацію від грипу завчасно.

Начальники профільних управлінь запевнили - місто до зими готове. Радіють теплій осені, адже опалення планують увімкнути з першого листопада.

Проте, запевнив міський голова, у разі потреби першими тепло відчують медичні заклади, садочки та школи вмикатимуть за графіком.