18 жовтня Рівненську область з робочою поїздкою відвідав Голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Сергій Бочковський. Очільник Служби порятунку побував у підрозділах Рівненського гарнізону ДСНС, зокрема в аварійно-рятувальному загоні спеціального призначення та аварійно-рятувальній частині в с. Городище, перевірив їх готовність до дій в умовах осінньо-зимового періоду, а також ознайомився з ходом робіт на об’єктах будівництва та реконструкції в Рівненському гарнізоні.

«Мені дуже приємно сьогодні перебувати на Рівне нщині – краю, що багатий історико-патріотичними звитягами та загальнодержавними пам’ятками. Тут завжди жили та живуть люди, здатні на героїчні вчинки заради національної ідеї. І зараз, в цей складний для нашої держави час, рівняни, і зокрема наші рятувальники, вкотре доводять свій високопатріотичний дух, виконуючи небезпечні завдання на Сході України» - наголосив Сергій Бочковський.

Після цього Голова Держслужби провів в Головному управлінні ДСНС оперативну нараду, під час якої представив колективу Служби порятунку Рівне нщини нових заступників начальника ГУ ДСНС у Рівне нській області. Так, відповідно до наказу ДСНС України від 10.10.2014 року № 525 першим заступником начальника Головного управління призначено полковника служби цивільного захисту Юрія Корецького, а заступником начальника Головного управління – підполковника служби цивільного захисту Олександра Мохрика. Сергій Бочковський, вітаючи новопризначених посадових осіб, зазначив, що особисті досягнення керівника залежать в першу чергу від згуртованої та професійної роботи підрозділу. Тому він побажав новим заступникам у цей нелегкий для країни час працювати самовіддано, оперативно виконувати всі поставлені завдання за призначенням.

«Наразі пріоритетом у діяльності Служби порятунку є допомога жителям східних регіонів України. Тому особливу увагу варто приділити саме допомозі тим людям, які нині тимчасово проживають на території Рівне нської області. Також, зараз слід зробити все від нас залежне, щоб гарантувати нашим громадянам безпеку під час осінньо-зимового періоду», - зазначив Голова ДСНС України.

Сергій Бочковський пообіцяв усіляку підтримку колективу Служби порятунку Рівне нщини у вирішенні нагальних проблем забезпечення надійного протипожежного та техногенного стану безпеки в області.

У свою чергу начальник Головного управління ДСНС у Рівне нській області полковник служби цивільного захисту Сергій Крук подякував керівнику Служби за постійну підтримку та допомогу та запевнив Сергія Бочковського, що співробітники Держслужби з НС Рівне нської області і надалі з честю виконуватимуть усі поставлені завдання.