Чотири згортки із валютою були приховані у рюкзаку серед речей. Людині 29 років. Він мешканець Рівненської області. Повертався з Російської Федерації додому. Їхав у мікроавтобусі із кількома заробітчанами.

Благополучно минув кордон у Білорусі, а от у пункті пропуску Городище, що на Рівне нщині – його затримали. Чоловік приховав від митного огляду 320 тисяч доларів США. Стодоларові купюри були у його рюкзаку. Замотані у пакети та склеєні скотчем. Чоловік поки не пояснює де взяв гроші і куди віз. Митники сумніваються, що таку суму рівненчанин заробив у сусідній країні. Зараз перевіряється чи не є він валютником. Долари вилучили і навряд чи повернуть. Більше того людині ще доведеться заплатити чималий штраф.

Стаття згідно якої складений протокол про порушення митних правил передбачає накладення штрафів у розмірів 100 відсотків предметів порушень митних правил з конфіскацією порушень митних правил. Тобто станом на 16.10 на дату затримання це 4.2 млн. гривень. Тобто це штраф і плюс конфіскація цієї валюти.