У Рівненському міському палаці дітей та молоді життя вирує. Під час другого дня безстрокової благодійної акції "Ми разом" вихованці Палацу влаштували благодійний ярмарок, виступи колективів та майстер-клас з надання першої медичної допомоги спільно з представниками Червоного хреста.

Під час цих заходів назбирала майже тисячу гривень, їх передали через організацію Червоного хреста для людей, які мають статус біженців. Наступна акція "Ми разом" відбудеться другого листопада. Між тим у самому Палаці продовжують плекати зірок з художньої гімнастики та хореографії.

Школа сучасної хореографії ПДМу привітала з посвятою своїх нових учнів. Цього разу їх 27. Кожен любить танці та вже зумів довести, що зможе стати найкращим.

Куратором цьогорічних першачків стала випускниця Школи сучасної хореографії Світлана Лесик. Каже: пишається своїми вихованцями. Адже розтягнення та навіть перелом не завадили юним танцюристам вийти на сцену.

Поки танцюристи святкували, гімнастки визначали кращих у першості ПДМу з художньої гімнастики. За золоті нагороди боролися вихованки Палацу дітей та молоді, дитячо-юнацької спортивної школи "Авангард" та дитячо-спортивного клубу "Грація".

Участь у першості взяло майже сто гімнасток від 4 до 11 років. Десятирічна Юля Романюк перед виступом не хвилюється. Адже вміє налаштуватися на боротьбу. Каже: гімнастиці присвятила вже три роки. Та й хист до цього виду спорту мала з дитинства.

Ці змагання стали для дівчаток першим відбором до чемпіонату області з художньої гімнастики.