У соціальній мережі "В контакті" не так давно набули популярності групи "Шукаю тебе". Отож, наше місто не виняток. Молоді та активні люди створили свою групу "Шукаю тебе м. Рівне."

У кожного бувають мимовільні симпатії на вулиці чи у кафе, парку, клубі, магазині, маршрутці. Робота цієї групи спрямована на знайомства.

Саме у ній кожен, хто не наважився підійти і познайомитись на вулиці з особою симпатії, може написати історію, звернення і її опублікують адміністратори групи анонімно або ж ні, за вашим бажанням.

За невеликий час існування групи, вона стала улюбленицею молоді нашого міста. Саме туди багато людей надсилають зворушливі історії, а також прикріплюють до них фото.

На сторінку групи рівняни пишуть не лише про "загублених людей", але й про загублені речі. Якщо Ви, загубили якусь важливу річ,то є велика ймовірність того, що вона буде знайдена після публікації Вашої новини у "Шукаю тебе м. Рівне ".

Крім цього, у групі є різні теми для обговорення, наприклад: "Знайомства", "Дарую,віддаю в хороші руки", "Куплю", "Активний відпочинок". Це маленький світ рівненської молоді, де можна знайти нових друзів або ж навіть кохання.

Отож, шукайте і знаходьте ;)