Audi відкриває в Німеччині власний монокубок, виступати в якому будуть однакові спеціально підготовлені Audi TT. На перше гоночне купе можна подивитися вже зараз, ну а боротьбу між ними ми побачимо в травні 2015.

Audi Sport TT Cup проходитиме в якості гонки підтримки для DTM. Чемпіон сезону отримає разом з кубком запрошення в GT3.

pic

На одному з фото в галереї "громадянська" і спортивна TT сфотографовані поруч, і добре видно, що між двома машинами залишилося багато спільного.

pic

Спорткар отримав більш агресивний зовнішній вигляд з величезним спойлером ззаду, модифікованою вихлопною системою, жорсткою підвіскою, великий повітрозабірник на капоті і "роздягнений" до межі кокпіт з ультралегким кріслом від R8 LMS Ultra. У порівнянні з дорожнім купе гоночне важить приблизно на 100 кілограмів менше.

pic

Механічна частина в цілому повторює специфікацію TTS - 2,0-літрова турбо- "четвірка" потужністю 310 к. с. і 6-ступінчаста трансмісія з двома дисками зчеплення, - але для обгонів доданий спеціальний “буст”, що дозволяє швидко збільшити потужність на 30 к. с.

pic

24 таких TT будуть боротися за перемогу на кращих трасах Німеччини, причому тренером у новачків буде знаменитий пілот DTM і гонок на витривалість Мартін Вінкельхок.

Джерело: Leftlanenews