В скарбничці Ford F-150 вже є чотири титули "Самий гарячий пікап SEMA", причому всі вони були завойовані поспіль. Цього року Ford сподівається отримати п'ятий кубок, для чого везе на шоу автотюнінгу та аксесуарів в Лас-Вегасі відразу два концепти на базі важкого пікапа 2015 модельного року.

Перший концепт був створений при активній участі Вона Гіттін-молодшого, суперзірки "Формули Дрифту".

pic

Зрозуміло, що міні-вантажівку підготували для керованого заносу: пневматична підвіска Kibbetech з амортизаторами King, що мають більше 30 сантиметрів ходу, спеціальні шини, яскравий обвіс і п'ять "ковшів" Recaro, щоб дріфтери і четверо його пасажирів не вивалювалися з крісел при зростанні бічних перевантажень.

Другий концепт має власне ім'я Deegan 38 і розроблений Брайаном Діганом, заводським пілотом Ford.

pic

Список компаній, що брали участь у тюнінгу і поставляли комплектуючі, викликає повагу: це KC Hilites, Mickey Thompson Performance Tires & Wheels, Addictive Desert Designs, FOX Racing Shox, Mastercraft Safety, Rockford Fosgate, Full-Race Motorsports, Leading Edge Tuning, SCT Performance і ProEFI. Результат з 3,5-літровим двигуном EcoBoost, як каже Брайан, цілком можна битися в ралі "Дакар". Але поки до Дакара ще далеко, так що обидві новинки битимуться на SEMA за титул Best in Show.

Джерело: Leftlanenews