На вулиці Чорновола зіштовхнулись Мерседес, Сітроен та Ваз. Є інформація, що ДТП спричинив працівник міліції.

Автопригода сталася близько 23 години вечора біля житлового кварталу «Щасливе» на вулиці Чорновола.

За попередніми даними, водій автомобіля «ВАЗ-217030» під час зустрічного роз’їзду скоїв зіткнення з автомобілем «Citroen Berlingo». Легковик з’їхав у кювет, а «Citroen» виїхав на смугу зустрічного руху, де зіштовхнувся з «Mercedes-Benz Sprinter 311CDI», що рухався в зустрічному напрямку. Після цього бус врізався у на електроопору.

Удар був такої сили, що автівки перетворились на купи металобрухту і відновленню не підлягають. Загиблих та травмованих діставали за допомогою спецтехніки. У «Сітроені» їхали двоє рівнян 28 та 29 років. Чоловіки загинули. У «Мерседесі» були мешканці села Городок, що у Рівне нському районі. Хлопцям 21 та 17 років. Молодший загинув, старшого забрала швидка. Останній мало, що пам’ятає. Каже, повертався додому з Квасилова. Їхав з сусідом. Момент ДТП не пригадує.

Зараз 21-річний Андрій перебуває у РЦМЛ. У нього забої та синці. Медики кажуть, хлопець народився у сорочці і вже скоро буде вдома. Неушкодженим у цій аварії залишився водій ВАЗу. Як виявилось, за його кермом перебував працівник міліції. А саме слідчий обласного управління. Родичі травмованих не на камеру кажуть, саме він є винуватцем ДТП. Нібито, водій був нетверезим. На скільки це правда - встановлять відповідні експертизи. Справа вже перебуває під контролем прокуратури. Правоохоронця на час перевірок відсторонили від роботи.