53-річний житель м. Здолбунів 17 серпня 2014 року близько 14 год. перебуваючи на подвір’ї власного господарства за адресою м. Здолбунів, вул. Львівська Рівненської області вбив свого собаку.

Діючи усупереч моральним засадам в частині ставлення до тварин, маючи прямий умисел на завдання тварині болю з корисливих мотивів із застосуванням жорстоких методів, які вчинялися особливо болючим способом, шляхом заподіяння ударів, що мало характер мучення, в результаті чого наніс для своєї власної собаки породи «Ротвейлер» два удари сокирою по голові, які згідно протоколу огляду трупа тварини від 18.08.2014 стали причиною загибелі тварини, що згідно паталого-анатомічного діагнозу є численними ударами гострим предметом в область голови собаки, що призвели до інсульту та раптової зупинки серця внаслідок крововтрати.

За результатами судового розгляду 12.09.2014 Здолбунівським районним судом затверджено угоду про визнання винуватості та призначено міру покарання штраф у розмірі 510 грн, повідомляє zdolbunivcity.net

До теми: На Рівне нщині чоловік відрізав собаці голову і збирався її з'їсти [ВІДЕО 18+]

На Рівне нщині чоловік убив свого собаку, аби зробити шашлик [18+]